Общинската администрация в Монтана си търси двама главни експерти, научи

...
Общинската администрация в Монтана си търси двама главни експерти, научи
Коментари Харесай

Общинската администрация в Монтана си търси двама експерти

Общинската администрация в Монтана си търси двама основни специалисти, научи организация BulNews. Едната позиция е в отдела по планове, публични поръчки, общински компании, търговия и земеделие, а другата - в дирекцията по филантропични действия.
Единият предстоящ чиновник ще би трябвало да взе участие в създаване на планове по интернационалните и национални стратегии, свързани с подобряването на икономическото богатство на общината. Другият специалист ще има за задача да провежда и координира дейностите в общинските детски градини.
Изискваната минимална степен на приключено обучение за позициите е бакалавър IV младши сан с най-малко две години професионален опит. С преимущество ще са претендентите, които имат компютърна подготвеност, дарба да възнамеряват и провеждат работата си и познават и употребяват нормативните актове, свързани с осъществяването на длъжността.
Минималният размер на главната заплата за позициите е 605 лв., като той се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление. Крайният период за подаване на документи е до 26 август.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР