Община Варна обяви конкурси за двама директори на дирекции и

...
Община Варна обяви конкурси за двама директори на дирекции и
Коментари Харесай

Община Варна обяви конкурси за директори на европейските програми

Община Варна разгласи състезания за двама шефове на дирекции и процедура за заемане на служба на един началник-отдел. Свободните позиции са за шеф на дирекция " Европейски и национални оперативни стратегии ", шеф на дирекция " Контрол и наказания " и шеф на отдел " Земеделие ".

За шеф на дирекция " Европейски и национални оперативни стратегии " /ЕНОП/ минималните условия към претендентите са да имат степен на приключено обучение – магистър, професионална област в региона на обществените, стопанските или правните науки, както и 4 години професионален опит или добит сан III младши. Допълнително условие е притежаване на най-малко един западно-европейски език.

 

Конкурсът за заемане на длъжността ще се организира посредством отбрана на идея за стратегическо ръководство на тематика: " Краткосрочни, дълготрайни и стратегически цели в развиването на Община Варна през призмата на дирекция " Европейски и национални оперативни стратегии " и изявление. Директорът на дирекция ЕНОП би трябвало да провежда и координира дейностите по създаване и осъществяване на планове, финансирани по национални и интернационалните стратегии, да координира дейностите по информация и гласност по отношение на плановете, да реализира връзките на общината със сродни общини в границите на ресора си и други

Вторият конкурс е за шеф на дирекция " Контрол и наказания ". Кандидатите би трябвало да имат степен на приключено обучение – магистър, професионален опит – 4 години в региона на обществените, стопанските или правните науки. Конкурсът за заемане на длъжността ще се организира посредством отбрана на идея за стратегическо ръководство на тематика: " Стратегия за развиване на контролните действия през призмата на дирекция " Контрол и наказания " и изявление. Избраният шеф ще управлява и управлява осъществяването на инспекции по постъпили сигнали за нередности по осъществяването на планове, финансирани от Европейски Съюз, според съществена процедура " Администриране на нередности ", част от " Одитни пътеки при ръководство и надзор на процедурите, документите и финансовите средства по планове, финансирани от Европейския съюз ".

Община Варна афишира процедура за подвижност за заемане на длъжността шеф на отдел " Земеделие " към дирекция " Общинска благосъстоятелност, стопанска система и икономически действия ". Изискванията към претендента са следните: степен на приключено обучение – бакалавър; професионална област – обществени, икономически и правни науки, механически науки; стаж – 3 години. Съгласно длъжностната характерност, началникът на отдел провежда обслужването на жители по всички въпроси, касаещи собствеността и използването на аграрни земи, селищните формирания и териториите включени в строителните граници на града. Той работи със съществуващите и изграждащи се аграрни организации на територията на общината, като ги подкрепя с даване на всички новости в тази област.

Документите за присъединяване в състезанията се показват персонално от претендентите или упълномощени техни представители в период до 17:30 часа на 01.02.2024 година на адрес: гр. Варна, бул. " Осми Приморски полк " №43, в отдел " Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ".

За шефа на дирекция " Европейски и национални оперативни стратегии ", документите се одобряват на ет. 4, ст. 409 или по електронен път на адрес [email protected]. За шеф на дирекция " Контрол и наказания " и за началника на отдел " Земеделие ", документите се одобряват на ет. 4, ст. 405 или по електронен път на адрес [email protected]. При подаването по електронен път, заявлението и декларацията следва да бъдат подписани от претендента с електронен автограф.

Повече информация за всички условия към претендентите може да бъде открита на адрес: https://varna.bg/bg/1076

Припомняме, че състезания бяха оповестени и за главен и за старши специалист в отдел " Пресцентър, връзки с обществеността и протокол " към дирекция " Канцелария на кмета " при Община Варна. Последва асортимент, при който бяха определени специалистите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР