Община Варна бе отличена на церемонията на годишните награди на

...
Община Варна бе отличена на церемонията на годишните награди на
Коментари Харесай

Община Варна с отличие от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация

Община Варна бе отличена на церемонията на годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Наградата ми бе връчена от министъра на туризма Стела Балтова и ръководителя на УС на БХРА господин Георги Щерев, показа кметът на Варна Иван Портних в персоналния си профил във фейсбук, видя Varna24.bg.

Вчера в София Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация връчи за 26-ти път своите Годишни награди за професионални достижения в региона на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.

От 1996 година БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните оценки в туризма, които са част от най-успешното предприемачество.

В знак на партньорство и поддръжка в събитието по връчване на Годишните награди на БХРА за 2021 година взе участие господин Адриан Къминс, член на Борда на ХОТРЕК, най-голямата европейска Асоциация на хотели, заведения за хранене, питейни заведения и кафенета и сходни заведения в Европа, която сплотява 45 национални асоциации в 31 страни, 2 милиона предприятия и е гласът на промишлеността за хотелиерство в Европа.

Сред гостите на формалната гала участваха президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова, външният министър Светлан Стоев, министър на туризма Стела Балтова, зам.-министър на финансите Ивайло Христов и зам.-министъра на стопанската система Ивелина Пенева, представители на държавната администрация, представители на общини, сътрудници на БХРА от туристически организации, водещи мениджъри и притежатели в туризма, членове на асоциацията от цялата страна.

По време на церемонията БХРА отличи своите сътрудници – Министерство на туризма, Конфедерация на работодателите и индустриалците в България и др. 

През идващите дни на интернет страницата на БХРА ще бъдат показани всички отличени в 26-те Годишни награди за професионални достижения в региона на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР