Община Стамболийски премахва всички привилегии за служителите на полицията по

...
Община Стамболийски премахва всички привилегии за служителите на полицията по
Коментари Харесай

Мараджиев премахна привилегиите за полицията по улици и паркинги

Община Стамболийски отстранява всички привилегии за чиновниците на полицията по улици и паркинги, видя кореспондент на Plovdiv24.bg. Всички знаци и ограничавания за елементарните жители са отстранени. Всеки жител ще има достъп до всяка институция. Край с привилегиите! Това разгласи във Facebook  кметът. Ето какво още написа той:

" Строим, ремонтираме, вършим пътища, улици и какво ли още не. Но от време на време, улисани в огромните планове, не виждаме дребните неща. Дребните неща, които нервират огромните хора. Мен и моите съграждани. Обичам традициите, само че през днешния ден една такава, останала от години, ще стане минало свършено време. Виждате тези знаци на фотосите. Много години те бяха за простосмъртните. Не важеха за чиновници на Министерство на вътрешните работи и коли с пропуски. По искане на господин Керпиев съм издал 79 пропуща. А улицата пред районно управление (на МВР) е недостъпна! Все едно пазим двореца на ледената кралица. А след това законите важели за всички.

Махам от през днешния ден знаците и дано всеки жител има достъп до всяка институция. Край с привилегиите. Ами по тази логичност да издам пропуски на всички поданици на общината. Знаците към този момент са свалени от БКС и жителите могат умерено да минават с МПС около постройката на полицията. И някой да не си мисли, че това е война сред Министерство на вътрешните работи и Общината. Изобщо няма такова нещо. Няма по какъв начин да има война сред един огромен кмет на община и един дребен пенсиониран шеф на районно управление (на МВР). “
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР