Община Сливен направи ремонт на някои от улиците около медицински

...
Община Сливен направи ремонт на някои от улиците около медицински
Коментари Харесай

Приключиха някои от ремонтите на улици в Сливен, други продължават

Община Сливен направи ремонт на някои от улиците към медицински центрове в града и продължава с асфалтирането на други сектори, оповестиха от Дирекция „ Общинска инфраструктура “.

Поетапно е усъвършенствана основата на улиците „ Ниш “, „ Битоля “, „ Гео Милев “, паркингът пред ДКЦ-1, и част от бул. „ Хаджи Димитър “.  Положени са 490 тона асфалтова примес на общо 3 130 квадратни метра улична настилка.

Ремонтно-възстановителните работи не престават и сега се извършват в региона на Военна болница. Подготвени за ремонт са улиците „ Пушкин “, „ Полк. Борис Дрангов “, „ Сава Филаретов “ и „ Гогол “. След тях ремонтите ще продължат  в региона на ДКЦ 2-Сливен, който включва част от ул. „ Георги Икономов “, „ Баба Тонка “, локално платно по бул. „ Стефан Караджа “ и паркинга пред ДКЦ 2-Сливен.

Крайният период за осъществяване на ремонтите в посочените региони е до края на декември 2022 година

Дейностите са свързани с политиката на Общината за възстановяване на пътната инфраструктура в града и поддържане на уличната мрежа в положително положение. Целта е обезпечаване на благонадежден транспортен достъп до главните медицински центрове в града. След привършване на тези поправки, Община Сливен ще продължи с дейностите и в други региони на града.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР