Община Разлог закупи нов лекотоварен автомобилпо проектЗакупуване на лекотоварен автомобил

...
Община Разлог закупи нов лекотоварен автомобилпо проектЗакупуване на лекотоварен автомобил
Коментари Харесай

Община Разлог закупи нов автомобил за нуждите на Общинско предприятие “Домашен социален патронаж”

Община Разлог закупи нов лекотоварен автомобил по план „ Закупуване на лекотоварен автомобил за разнос на храна за потребностите на Общинско дружество „ Домашен обществен патронаж ” гр. Разлог ” .

Обща стойност на плана :35502,00 лв.

Размер на финансовите средства от Фонд „ Социална протекция “ :31951,80 лв.

Размер на личните финансови средства :3550,20 лв.

Срокът за осъществяване на дейностите, съгласно подписания контракт, е до 31 август 2023г.

Цели на плана

Целта на плана е обезпечаване на помощ и поддръжка, ориентирана към образуване на ежедневния живот на възрастните хора и лицата със характерни потребности, с оглед запазването им по-дълго време в тяхната нормална домашна среда, както и ограничение на обществената изолираност и попречване настаняването в институция. Чрез закупуването на лекотоварния автомобил ще се обезпечи: бърза доставка на храна и медикаменти по предварителна поръчка, битови услуги, оказване на характерна помощ и други.

Основната цел на планово предложение е да подсигурява равния достъп на популацията на община Разлог, което попада в целевата група за подкрепяне с топъл обяд и се обслужва от Оперативна програма „ Домашен обществен патронаж “ гр. Разлог до обществени услуги посредством навременна доставка на приготвена храна до домовете им.

Предоставяните услуги способстват за реализиране задачите и осъществяване целите на Фонд „ Социална протекция “, защото осъществят публичния ангажимент към възрастните хора и хората с увреждания като ги подкрепят в тяхната естествена фамилна среда.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР