Община Разград награди лекоатлетите, донесли слава и 26 златни медала

...
Община Разград награди лекоатлетите, донесли слава и 26 златни медала
Коментари Харесай

Община Разград награди лекоатлетите, донесли слава и 26 златни медала на Лудогорието

Община Разград награди лекоатлетите, донесли популярност и 26 златни медала на Лудогорието, оповестиха от общинската администрация. От името на кмета Денчо Бояджиев зам.-кметът Руска Вътева връчи на петима от най-изявените състезатели по лека атлетика от СКЛА " Лудогорец " и техния треньор Красен Цонев грамоти. Те получиха и сборник " История на българщината " с благопожелание за още по-големи триумфи в спорта и живота.

Димана Захариева, Владислав Димитров, Лъчезар Вълчев, Христофор Божанов, Момчил Янков и треньорът им описаха за достиженията си през годината и за труда, който поставят в тренировките. Лекоатлетите споделиха, че за тренировки за мятане на диск и гюлле, както и за скокове пътуват до Русе, защото в спортните бази в Разград такива браншове няма.

Заместник-кметът изрази най-хубавото предпочитание на управлението на община Разград да окаже подпомагане за разрешаване на този проблем. В тази тенденция се изследват опциите, като измежду тях е създаване на бранш за скокове в двора на учебно заведение " Васил Левски ".

Треньорът Красен Цонев предложи и други хрумвания и изрази вяра, че този проблем ще бъде позволен скоро. По този метод надареното потомство лекоатлети ще има опция да организира по-пълноценни тренировки и да носи още повече популярност на Разград. По думите му и сега разградският клуб с 26 златни медала през годината е с най-вече оценки измежду останалите български клубове, допълват от общината.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР