Община Пловдив търси за район Южен“ старши юрисконсулт, видя репортер

...
Община Пловдив търси за район Южен“ старши юрисконсулт, видя репортер
Коментари Харесай

Най-големият работодател в Пловдив търси старши юрисконсулт, заплатата е тотално дъно

Община Пловдив търси за регион " Южен “ старши юрист, видя кореспондент на Plovdiv24.bg . Заповедта на кмета на региона е oт 23 юни 2022 година

Длъжността е конкурсна и има оповестени минимални и характерни условия за заемането и, според нормативните и характерни условия. Кандидатите би трябвало да имат приключено обучение – магистър, по компетентност " Право “, най-малък професионален опит – 1 (една) година, юридическа дееспособност – уверение за дееспособност, издадено от Министерство на правораздаването за приключен стаж и изискан практико-теоретичен изпит за добита юридическа дееспособност.

В длъжностната характеристика  юрисконсултасе показва, че те би трябвало да оказва правна помощ за законосъобразното осъществяване на функционалностите на районната администрация, да дава съвещания, отзиви, мнения, юридически препоръки и информации по правни въпроси в границите на предоставените му пълномощия. Трябва да реализира процесуално посланичество на Района по правосъдни каузи.

Безброй отговорни задължения против скромната съществена заплата, избрана за длъжността от 710 лв..

" При установяване на самостоятелния размер на главната заплата на спечелилия състезанието претендент се регистрират равнището на заеманата служба и условията за нейното заемане, и квалификацията и професионалния опит на претендента, според нормативните актове, определящи образуването на възнаграждението и вътрешните правила, прилагани в съответната администрацията “, написа още в обявата.

Конкурсът ще се организира посредством решение на тест за знания от професионалната област на длъжността и по отношение на администрацията, в която е конкурсната служба и изявление. Документите би трябвало да се подадат до 6 юли 2022 година.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР