Община Пловдив остро осъди вандалските актове по време на протеста

...
Община Пловдив остро осъди вандалските актове по време на протеста
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив осъди вандалството на феновете на "Ботев" към сградата на Общината


Община Пловдив остро осъди вандалските актове по време на митинга на почитателите на футболния " Ботев " Пловдив през вчерашния ден (12 февруари). Привържениците показаха недоволството си поради следващото закъснение на градежа на стадиона на отбора с шествие по улиците на града.

Демонстрацията приключи пред постройката на общината, където те желаеха оставката на кмета Здравко Димитров. Невъздържани почитатели счупиха няколко прозореца на постройката, която е и монумент на културата, и хвърлиха бомбички. Констатирано е и отъпкване на тревните площи.

Снимка: Община Пловдив


Със известие до медиите кметът съобщи, че органите на реда ще търсят отговорност на уредниците на митинга поради проявената експанзия.

" Искам още веднъж да уверя почитателите, че стадион ще има и с още малко самообладание ще се забележим скоро на терена ", сподели Димитров.

Снимка: Община Пловдив


Сагата към градежа на " Колежа " се точи към този момент 8 години. Феновете на " канарчетата " са изнервени от безкрайната смяна на периодите и бавното придвижване на градежа, за който страната отпусна 25 милиона лв.. За година и 8 месеца са усвоени към 8 милиона лв.. Забавянето е поради липса или връщане на планове.

Снимка: Община Пловдив


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР