Община Плевен ще построи ново училище в имот, прехвърлен й

...
Община Плевен ще построи ново училище в имот, прехвърлен й
Коментари Харесай

Плевен ще строи ново училище на 7166 кв. м, кабинетът взе сграда на КПКОНПИ и я даде на митниците |

Община Плевен ще построи ново учебно заведение в парцел, трансфериран й през днешния ден от Министерския съвет.

Той е с повърхност 7 166 кв м.

Там ще има нова постройка на Основно учебно заведение " Валери Петров " по програмата " Изграждане, продължение, надстрояване и реорганизация на детски ясли, детски градини и учебни заведения 2020-2022 ".

От Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество пък се лишава правото на ръководство на постройка - обществена държавна благосъстоятелност - и се дава на Агенция „ Митници “. Имотът се намира на ул. „ Юлиус Ирасек “ № 4 в Монтана. Площта му е 34.32 кв. м. Намира се на четвъртия етаж в административна постройка.

Министерски съвет даде ръководството върху различен парцел, също обществена държавна благосъстоятелност, на Националната академия за театрално и кино изкуство „ Кръстьо Сарафов “. Имотът се намира на ул. „ Кожарска “ № 2 а, регион „ Сердика “ в София и съставлява образователна постройка, употребена за работилници. В в допълнение предоставената материална база академията ще има опция да реалокира всички действия, свързани с театралното и кинопроизводството, както и забележителна част от образованието на студентите за обезпечаване на подобаващи условия, се споделя в известие на държавната пресслужба.

Правителството даде единодушие за апортиране на движими движимости, благосъстоятелност на „ Холдинг БДЖ “ ЕАД, в капитала на „ БДЖ-Пътнически транспорти “ ЕООД. По този метод ще се усили капиталът на „ БДЖ-Пътнически транспорти “ ЕООД със цената на непаричната вноска, представляваща правото на благосъстоятелност върху материалите и аварийните елементи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР