Община Костинброд изказва своята искренна благодарност към ръководството и служителите

...
Община Костинброд изказва своята искренна благодарност към ръководството и служителите
Коментари Харесай

Община Костинброд изрази благодарност към местното районно управление

Община Костинброд изрича своята искренна признателност към управлението и чиновниците на районно управление (на МВР) – Костинброд за взаимното съдействие и дейна дейност.

Служителите на Министерство на вътрешните работи в община Костинброд през последните години интензивно противодействат на престъпността и положителната взаимна работа сред двете институции е потвърдена в многобройни акции и дейности, отразени в голям брой медии.



Заеманата достойна професионална и гражданска позиция от чиновници на РУ- Костинброд е високо морално оценена освен от управлението на община Костинброд, само че и от жители, чийто права са били засягани по разнообразни мотиви и в разнообразни обстановки. След извършени профилирани полицейски дейности в извънредно къси периоди причинители на действия са откривани и глобени по надлежния законов ред.

Във връзка с престоящия професионален  празник на чиновниците на Министерство на вътрешните работи – 5 юли,  засвидетелстваме почитание и почит към осъществявания професионален дълг на Главен контрольор Александър Нецов и като шеф на РУ-Костинброд кметът на община Костинброд господин Трайко Младенов го удостои с почетен плакет за проявен висок професионализъм в осъществяване на служебните си отговорности!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР