Община Истанбул (İBB) уволни дисциплинарно таксиметров шофьор и започна съдебен

...
Община Истанбул (İBB) уволни дисциплинарно таксиметров шофьор и започна съдебен
Коментари Харесай

Уволниха таксиджия, правил снимки на жени по къси панталонки

Община Истанбул (İBB) уволни дисциплинарно таксиметров водач и стартира правосъден развой, откакто мъжът беше хванат да прави фотоси на дами с къси панталони на улицата.  

Въпросът излезе нескрито, когато две дами, които се качили на таксито, видели водача да снима други дами, вървящи по улицата. Подозирайки, че водачът е направил и техни фотоси, двете решили да отидат в полицейското ръководство, с цел да се оплачат. Когато водачът на таксито отказал да го направи, дамите поискали помощ.  

Първоначално водачът на таксито се опитал да избяга от местопроизшествието, само че в последна сметка бил хванат от полицията и отведен в сектора. След извършените правосъдни процедури той е бил освободен.

След като казусът беше споделен в обществените медии, дирекцията за транспортни услуги на İBB разгласява изказване, в което се споделя, че на въпросния таксиметров водач е неразрешено да упражнява специалността си „ за неустановен интервал от време “.

Заместник-генералният секретар на İBB Бугра Гьокче разгласява изказване в Туитър, в което се споделя: „ Проследяваме казуса с огромна горест и яд от момента, в който беше оповестен новинарският репортаж. Наблягам на това: главната политика на нашето управление е нулева приемливост към незаконността, изключително офанзивите против дами. Дадохме най-тежкото наказване на таксиметровия водач, в сходство с наредбите и започнахме правосъден развой.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР