Община Дряново входира в Министерството на младежта и спорта (ММС)

...
Община Дряново входира в Министерството на младежта и спорта (ММС)
Коментари Харесай

Община Дряново входира в ММС проект за осветление на стадиона в града

Община Дряново входира в Министерството на младежта и спорта (ММС) планово предложение за създаване на осветяване на стадион " Локомотив ". След като на 29 август 2022 година беше издадена виза за планиране и направен механически план, а на 29 ноември 2022 година предлагането на кмета Трифон Панчев и ръководителя на Общински съвет Тодор Георгиев получи поддръжка от общинските съветници, всички нужни документи бяха връчени персонално на госпожа Весела Лечева, министър на младежта и спорта, това оповестиха от Община Дряново.

Главната цел на плана е възстановяване на спортната инфраструктура в община Дряново, посредством обезпечаване на осветеност на терена, отговаряща на нормативната уредба за осъществяване на спортни мероприятия и подготвителна активност. Проектът планува това да се случи посредством построяването на четири стълба, всеки с височина 23,8 м. и с по 25 осветителни тела. Общо ще бъдат инсталирани 100 прожектора с LED светлоизточник и мощ 600W. Местоположението на стълбовете е съобразено със съществуващото състояние на футболния терен, заобикалящата го лекоатлетическа писта, съществуващите трибуни и оградите зад тях, допълниха от общинската администрация.

" Чест и почитания за министър Весела Лечева. Благодаря за поддръжката на всички сътрудници в Общински съвет към община Дряново, на кмета на Община Дряново Трифон Панчев, на основния проектант Драгомир Йосифов и всички с отношение към плана. Благодарим, сътрудници за положения труд и високия професионализъм. " показа Тодор Георгиев, ръководител на Общински съвет - Дряново.

През 2014 година бе осъществен главен ремонт, обхващащ цялата територия на стадион " Локомотив " Дряново. Тревната настилка на главния терен е напълно сменена с нова, направени са главен ремонт и усъвършенствания на всички здания в комплекса, сменена е настилката на лекоатлетическата писта, построени са нови стадиони и са ремонтирани съществуващи. Скамейките на стадиона са сменени през 2010 г.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР