Община Бургас дава начало на Европейска седмица на мобилността 2022“,

...
Община Бургас дава начало на Европейска седмица на мобилността 2022“,
Коментари Харесай

Дават начало на Европейска седмица на мобилността 2022 със спортен уикенд

Община Бургас дава начало на " Европейска седмица на подвижността 2022 “, която тази година протича под надпис " По-добра съгласуваност “. Събитията в програмата стартират на 10 септември (събота) със състезателен уикенд, част от който е и бегаческият фестивал “Бургас Рън ".

Местният акцент, сплотяващ всички интензивности, проведени от Община Бургас в границите на " Европейска седмица на подвижността 2022 “, е посланието " Движение за всички “. Идеята на събитията е да се насърчи устойчивата подвижност посредством деен метод на живот, приложимост на градски превоз и други екологично чисти способи на напредване в градска среда от всички представители на обществото.

В тази връзка старт на акцията ще бъде подложен на 10 септември от 10:00 ч. със " Семейно тичане с Романс “, в което присъединяване ще вземат деца със специфични потребности. Всички искащи да се включат в бягането могат да се записват на мястото на осъществяване на фестивала " Бургас Рън “: Морска гара – Бургас, на 10.09.22 година, 08.30-09.45 ч.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР