Обществото видя, че може да разчита на нашите лекари. Днес

...
Обществото видя, че може да разчита на нашите лекари. Днес
Коментари Харесай

Д-р Иван Маджаров: Обществото видя, че може да разчита на нашите лекари

Обществото видя, че може да разчита на нашите лекари. Днес видяхме, че признателността е засвидетелствана в цялата страна. Това съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на БЛС доктор във връзка деня на здравния служащ, който означаваме през днешния ден. Той моли оптимално бързо да се вкара електронизацията.
Неравномерното систематизиране на фрагменти и възрастовите структури са най-големите проблеми. Ние нямаме запас, всички лекари са в багра. В някои райони единствено пенсионери са останали да работят. Това би трябвало да свети като алена лампичка на всички политици, които занапред ще ръководят в идващите години, сподели доктор Маджаров.
 Председателят на БЛС: Ваксинацията не е като в бакалия да се избира Председателят на БЛС: Ваксинацията не е като в бакалия да се избира
Никоя ваксина в света, за което и да е заболяване, не подсигурява на 100%. Това съобщи ръководителят на БЛС Иван Маджаров в утринния блок...
Очакванията не се оправдаха по отношение на имунизацията. В последния месец бяха пристигнали към 180 000 ваксини на " АстраЗенека " и публичното мнение беше залято с едно чувство, че надали не няма в никакъв случай да тръгне имунизацията. Оказа се, че желанието на българина да се имунизира е повече, в сравнение с се предполагаше, добави той и напомни, че се чакат още ваксини от " Пфайзер " и " Модерна “. Според него не би трябвало персоналните лекари да вървят в РЗИ, а би трябвало страната да уреди въпроса и с коли да се карат имунизациите до тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР