Обществото има огромни очаквания към служебния кабинет. Такова мнение изрази

...
Обществото има огромни очаквания към служебния кабинет. Такова мнение изрази
Коментари Харесай

Манолова: Обществото има огромни очаквания към служебния кабинет

Обществото има големи упования към служебния кабинет. Такова мнение изрази ръководителят на „ Изправи се.БГ” Мая Манолова пред NOVA NEWS.

„ На него се гледа като държавно управление на спасението, тъй като инфлацията у нас е най-висока от всички страни членки на Европейски Съюз. Хората изнемогват, приходите не са мръднали със стотинка”, сподели тя.

Относно цените на горивата у нас, Манолова сподели следното:

„ Управляващите взеха хората за овце, които не четат и не се осведомят, че цените на бензина и на дизела са надути безусловно изкуствено и спекулативно. В момента съветският вид нефт Urals, който се обработва в рафинерията в Бургас, е на същата цена, на която беше и през есента, когато цената на дизела и бензина беше 2,40-2,50 лева Абсолютна далавера. В последна сметка българските жители в действителност са третирани като стадо, което би трябвало да бъде баламосвано, ограбвано и да мълчи. Мълчанието на агнетата! Така се показва всяка власт. Не единствено четворната коалиция, преди този момент и самият Борисов не внесе един лев налози в държавната хазна”.

По думите ѝ българската страна е съучастник в рафинерията.

„ Страната ни има представител в управителния орган на „ Лукойл Нефтохим”. Оказва се, че въпросното лице не е показало нито един отчет в съответното министерство за това какво се случва в ръководството на това сдружение, в което страната е съакционер и владетел на златната акция. Освен това, „ Лукойл Нефтохим” е дала опция на друга частна компания, записана в Швейцария, да преработва на ниска цена уралски нефт. Тя продава прескъпо на бензиностанциите у нас, а купува на ниска цена от съветските танкери”, сподели още Манолова.

И прикани да се направи инспекция на рафинерията и на компаниите, които оперират с покупка и продажба на горива.

По думите ѝ идеята на „ Изправи се.БГ” е горива на цена 2,40-2,50 лева след изборите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР