Обществената поръчка е по 4 обособени позиции Военномедицинска академия /ВМА/

...
Обществената поръчка е по 4 обособени позиции Военномедицинска академия /ВМА/
Коментари Харесай

Военномедицинска академия си търси застраховател

Обществената поръчка е по 4 обособени позиции

Военномедицинска академия /ВМА/ разгласи обществено съревнование за възлагане на социална поръчка с предмет подписване на: застраховка " Професионална отговорност " на медицински личен състав и застраховки на пътни транспортни средства на ВМА по 4 обособени позиции.
Само обособени позиции 1 и 2 ще бъдат предоставени посредством актуалната процедура.
Обособена позиция е за застраховка " Професионална отговорност " на медицинския личен състав на болничните заведения за потребностите на ВМА и подчинените й структури: МБАЛ- София, МБАЛ- Варна, МБАЛ- Пловдив, МБАЛ- Плевен, МБАЛ- Сливен, БПЛР- Банкя, БПЛР- Хисаря, както и Медицински пунктове.
Обособена позиция 2 е за застраховки на пътните транспортни средства, благосъстоятелност на ВМА и подчинените й структури. Предметът на публичната поръчка включва застраховките на пътни транспортни средства, благосъстоятелност на ВМА София и подразделенията й в страната, разграничени по типове застрахователни услуги, които включват: наложителна застраховка " Гражданска отговорност на автомобилистите ” и доброволна застраховка " Злополука на местата в МПС ” през 2018 година, както и застраховка Пълно каско на МПС, благосъстоятелност на ВМА, подлежащи на обезпечаване през 2018 година
Обща стойност на поръчката, част от която се разпорежда с актуалната процедура, е 117 063,59 лева
Обособена позиция 3 планува застраховка на недвижимо имущество – обществена държавна благосъстоятелност, предоставено за ръководство на ВМА: здания или елементи от здания, както и помощни здания и други уреди. В актуалната процедура тази позиция не предстои на възлагане. Тя е предоставена непосредствено, предвид на прогнозната й стойност.
Обособена позиция 4 е за застраховка " Обща гражданска отговорност към трети лица ”. Предметът на публичната поръчка включва обезпечаване на самостоятелен дозиметричен надзор на абонаментен принцип. В актуалната процедура и тази позиция не предстои на възлагане, а е предоставена непосредствено, предвид на прогнозната й стойност.

Прогнозната остатъчна стойност на поръчката е 103 000 лева без Данък добавена стойност.
Крайният период за приемане на предложения или заявки за присъединяване е 19 октомври 2017 г.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР