Обществена поръчка за изработването на технически проект за основен ремонт

...
Обществена поръчка за изработването на технически проект за основен ремонт
Коментари Харесай

До 30 септември събират оферти за ремонт на пътя Добри дол-Лом-Долни Цибър в Монтанско

Обществена поръчка за изработването на механически план за главен ремонт на 53 км от второкласния път Добри дол – Лом – Ковачевица – Долни Цибър в област Монтана разгласи Областното пътно ръководство, оповестяват от АПИ.. Предвидено е да се изработят планове за ремонта на два сектора от второкласното трасе, което е едно от главните посоки към Румъния през Дунав мост 2 при Видин и е с натоварен тежкотоварен трафик.
Първият сектор е от границата с област Видин, в региона на Добри дол, до Лом, в това число ул. "Александър Стамболийски ", ул. "Пристанищна " и част от ул. "Ковачишка ", до моста над р. Лом в град Лом.
Втората права е от изхода на гр. Лом през Ковачевица, Долни Цибър до границата с област Враца. За близо 3 км сектор от трасето в урбанизираната територия на гр. Лом през юли т. година по контракта за настоящ ремонт и поддържане е предоставено изработването на софтуерен план за настоящ ремонт, като срокът за правенето му е 30 септември т. година
Индикативната стойност на поръчката е 1 056 780 лева без Данък добавена стойност, а средствата са от бюджета на АПИ. Срокът за осъществяване на проучвателно-проектантските работи е 90 календарни дни.
По трасето на второкласния път са регистрирани три свлачища – североизточно от с. Орсоя, източно от с. Сливата и при с. Горни Цибър, регистрирани в интервала 1974-1982 година В техническия план следва да се плануват действия за укрепването им.
Срокът за подаване на офертите е до 30 септември 2022.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР