Обречен ли е бракът, ако основният доход в семейството е

...
Обречен ли е бракът, ако основният доход в семейството е
Коментари Харесай

Бизнес дама или щастлива съпруга – рецепта за семейно щастие

Обречен ли е бракът, в случай че главният приход в фамилията е на дамата, а не нейният брачен партньор? Като първо предписание е добре да не гледате на брака си и връзката си като на бизнес планувани и маркетинг.  Не играйте непозната роля, не е нужно непрекъснато да планирате, диктувате и ръководите. Трябва да разберете, че не е нужно и двамата сътрудници да търсят материално благосъстояние. И в случай че могат, тогава подобен съюз може да се назова или съдействие, или договорка. Светът се трансформира и в този момент дамите от ден на ден стават водачи – само че това е техният избор.  

Запазете любовта

Всяка заран водите монолог с тялото си. Трябва ли да ви крещи „ Нееее “, би трябвало ли да вършиме закуска и сходни такива, въпроси, които стартират да ви мъчат от ранини. По същия метод обаче би трябвало да се питате и за какво сте в този брак или връзка, обичате ли го и желаете ли да го радвате, както той постоянно ви радва. Така да вземем за пример си спомнете какво е направил за вас, с цел да ви зарадва, или просто ви е изслушал измежду нощ, с цел да ви даде умен съвет, който ви е предиздвикал да забравите проблемите за няколко часа. Тогава си припомнете, че той ви дава най-ценното – внимание и грижи.

Играйте разнообразни функции

Не е нужно да сте идеални 24 часа в денонощието. Когато се приберете вкъщи, свалете костюма и приберете шефския си манталитет в дрешника. Променете облика на императрица в държанка или дете. Облечете халат, гушнете се в обичания и му прошепнете в ухото, какъв брой доста го обичате.

Разпределете бюджета си

Много дами употребяват ситуацията си, с цел да вкарат мъжа в ъгъла. Така той се принуждава да желае пари за обикновени неща, като това да си купи козметика или пък да зареди колата. Ако желаете да избегнете този миг е добре да му извършите обособена карта, в която регулярно да внасяте избрана сума, тъй че той да се усеща умерено, само че в това време да не е изцяло подвластен от вас.

Не отлагайте диалозите за на следващия ден

Този набор от общоприети изречения е прочут на всички – „ Ще завърша плана и ще му се обадя “, „ Ще завърша дипломната си работа, би трябвало ми още време “, „ Отивам на договаряния и на следващия ден вечер сме дружно “. Така се оказва, че подписваме контракт за милион $, а брачният партньор се усеща изоставено дете. Утешавайки се, че все ще остане време, то по този начин и не идва, а други неща се губят. Не забравяйте, че никой мъж не обича и не може да понася. Ако не го откри у вас, ще го потърси на друго място.

Не се опасявайте да говорите за вашите стремежи

Често криете истината зад фасадата. Смятате, че той би трябвало да разбере по какъв начин да зарадва кралицата. Но главата на всеки мисли по друг метод, тъй че е по-добре да изразите желанията си съответно. Бъдете отворени за моментите, които ви носят наслада. Ако чувствате, че не можете да намерите мотивация за обич, а той не чуе желанията ви, напуснете. Оставете индивида. Оставете го да живеете. Все отново той е вашият брачен партньор, а не крепостен.

Нека бъде откровен

Психолозите от дълго време са стигнали до извода, че най-много се усмихваме на тези, които не обичаме. Казваме „ Здравейте “ на шефовете и незабавно включваме „ ОК усмивка “ автоматизирано, сътрудник прави комплимент – „ Изглеждаш ужасно “, а в стаята за пушачи се подиграва на външния тип. О, по какъв начин искаш откровеност. И какъв брой е ужасно, когато обичан мъж може да каже – „ Мила, грешиш “, „ Свали тази рокля, тя не ти отива “, в последна сметка даже такива неща би трябвало да ви вършат удовлетворени, тъй като няма игра.  Цялата – и наслада, и горест, и сълзи, и смях. Само по този начин ще стане забавно и многостранно.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР