Образ на руския президент Владимир Путин, усмихващ се на фона

...
Образ на руския президент Владимир Путин, усмихващ се на фона
Коментари Харесай

Путин се появи на фасадата на Тръмп СоХо в Ню Йорк

Образ на съветския президент Владимир Путин, усмихващ се на фона на националния трибагреник, бе прожектиран през вчерашния ден върху фасадата на хотел " Тръмп СоХо " в нюйоркския квартал Манхатън. Това заяви през днешния ден новинарският уебсайт " Бизнес инсайдър ", представен от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Путин бе изобразен, вдигнал палец в символ на утвърждение. Върху съветското знаме се четеше надпис на британски: " Радвам се да оказа помощ, брато ".

" Бизнес инсайдър " не осведоми кой е провел тази акция.

Според уеб страницата по време на проявата пред 46-етажния небостъргач били видяни група хора с военни униформи и червени бейзболни шапки на главите. Единият е държал съветско знаме.

Американски медии и част от политическия хайлайф нееднократно упрекнаха Русия, че се е намесила в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, извоювани от Доналд Тръмп. Москва отхвърля обвиняванията, само че в това време те станаха известна тематика, обсъждана в разнообразни американски шоупрограми и хумористични спектакли, отбелязва ТАСС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР