Обратното броене до началото на Премиум Рали София - Свети

...
Обратното броене до началото на Премиум Рали София - Свети
Коментари Харесай

Кои ще участват в Премиум Рали София – Свети Влас 2019

Обратното преброяване до началото на Премиум Рали София - Свети Влас стартира и по този мотив, уредниците си разрешиха да ни „ разкрият “ част от колите, които ще вземат участие в тазгодишното издание на ралито.

На стартовата решетка, ще се наредят над 35 тима, измежду които има представители от страната на изгряващото слънце като Nissan GT-R Black Edition и Lexus LC500, особено брандиран от Top's Honey, модифицирано Evo X.

Старият континент ще бъде представляван от коли от порядъка на Ferrari 488 GTB, Ferrari California, AMG GT C, AMG GT R, Porsche 991.2 Turbo S, AUDI R8 Performance, BMW M5 особено брандирано за Auto Bavaria – Българският M Дилър, Aston Martin DB11, Maserati Quattroporte, BMW i8, BMW M850i, Porsche Panamera GTS, AUDI RS7, Lamborghini Gallardo и още доста други.

Дългогодишните сътрудници Benzin.bg и Orlen Oil ще ни впечатлят с рядката и извънредно забавна Alfa Romeo 4C, която още веднъж ще бъде специфична с автентично фирмено брандиране. За поредна година „ Талисманите “ в ралито са предоставени от Eurolink, а това дава обещание единствено едни от най-ексклузивните коли!

Не забравяйте да бъдете пред хотел "Маринела " на 19.06 от 12:00 часа на обяд, с цел да видите от близко всички тези коли и още доста! Също по този начин, за феновете ще има доста изненади от Tortuga Slots.

Събитието се организира с поддръжката на Asset Insurace, защото Ралито и един от най-големите застрахователи на Балканите споделят едни и същи правила, а точно професионализъм, компретентност и уместност. От Eternal Start of The Engine ще се погрижат искрата във вашия автомобил в никакъв случай да не стопира.

На шумната група от суперавтомобили и следва да измине над 1000 километра през 4-те дни на Събитието. Те ще минават през Букурещ, Моторпарк Румъния, Варна и, несъмнено, ще финишират на Марина "Диневи " Свети Влас.

Финалът дава обещание да е доста впечатляващ. За Победителите ще се погрижат от Kushev Brothers, които са експерти в областта на авто детайлинга.

По традиция, Събитието поддържа идеята "Толерантност на пътя " и моли към рационалното ръководство на автмобилите по пътната мрежа. На Финала участници, сътрудници и другари на Ралито ще съберат средства за щедрост, към която се включва и дългогодишният сътрудник GOTO: Диаманти и бижутерия.

Екипът на Премиум Рали София - Свети Влас ще чакат всички почитатели на колите на 19.06 пред Хотел "Маринела " от 12:00 часа на обяд. Не е за изпускане!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР