Обрат с времето тази седмица – ще ни поднесе куп

...
Обрат с времето тази седмица – ще ни поднесе куп
Коментари Харесай

Синоптиците ни смълчаха. Неприятни изненади

Обрат с времето тази седмица – ще ни сервира куп неприятни изненади.

В понеделник преди обед ще доминира слънчево време, сутринта тук-там мъгливо. По-значителни нараствания на облачността ще има към и следобяд.
-->
На обособени места ще превали временен дъжд, вероятни са и гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Минималните температури ще са сред 3 и 8 градуса, оптимални от 17 до 22 градуса.

През идващите три денонощия ще доминира облачно време.

Още във вторник ще стартират превалявания с гръмотевици. Все още ще духа вятър с южна съставния елемент. Минималните температури ще се покачат с 1-2 градуса, а оптималните едва ще се намалят, съобщи БНР.

В сряда преваляванията ще се усилят, тук-там ще има обилни количествата. Вятърът ще се усили от север-северозапад. Минималните температури ще се покачат още малко, само че дневните ще се намалят и преобладаващите оптимални ще са сред 13 и 18 градуса.

В четвъртък преваляванията ще отслабнат и спрат. Ще остане прохладно. Още малко ще се захлади.

В петък и през почивните дни облачността ще е променлива, без основни превалявания. Вятърът сензитивно ще отслабне, тук-там до намаляване. Сутрин ще е студено с минимални температури сред 2 и 7 градуса. Дневните постепенно ще се покачват и в неделя оптималните ще са от 14 до 19 градуса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР