Обрат с протеста на румънските фермери и превозвачи, който трябваше

...
Обрат с протеста на румънските фермери и превозвачи, който трябваше
Коментари Харесай

Обрат с протеста на румънските фермери и превозвачи: На място имаше само един трактор

Обрат с митинга на румънските фермери и превозвачи, който трябваше да стартира тази заран на " Площада на Конституцията " пред постройката на Народното събрание в Букурещ. В посочения час на място имаше единствено един трактор, качен на ремаркето на ТИР, макар че Общината позволи в демонстрацията да се включат 5000 души с 200 машини, съобщи Българска национална телевизия.

Според някои от локалните медии студът може да е отказал стачкуващите. В 09:30 ч. термометрите в центъра на Букурещ посочваха минус 6 градуса. Изминалата нощ е била най-мразовитата в румънската столица със стойности от минус 9,9 градуса, оповестяват синоптиците. Алеите към " Площада на Конституцията " са заледени. В лед и скреж е и площадът.

Съгласно утвърждения от Общината график и маршрут, тази заран сред 6:30 и 7:00 часа транспортните средства, които желаеха да се включат в митинга, трябваше да се придвижат до " Площада на Конституцията ".

На място има минимум три полицейски патрулки, една кола за спешна помощ 112, една кола за спешна помощ СМУРД, четири коли на Жандармерията. Има и засилено медийно наличие.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР