Обрат с Лео Меси настъпи в Барселона. Аржентинската звезда е

...
Обрат с Лео Меси настъпи в Барселона. Аржентинската звезда е
Коментари Харесай

Обрат за Меси в Барселона

Обрат с Лео Меси настъпи в Барселона. Аржентинската звезда е оповестил, че няма никакво желание да напуща клуба, макар разривът му в връзките със спортният шеф Ерик Абидал през последната седмица. Информацията идва от Англия, откакто 32-годишният футболист не мисли за овакантяване на „ Камп Ноу ” през идното лято, а също по този начин счита да удължи контракта си с „ блаугранас ”.

Настоящият договор на Ла Пулга изтича през 2021-а година и той е отворен за полемика и удължаването му, като играчът не желае той да бъде повишен единствено с една година. Барселона, от своя страна, също не е съгласил поетапно да удължава договора му, като се надява да се контракти с него и татко му – Хорхе, който му е и сътрудник, за нов, доста дълъг престой на Меси.

След острия разговор сред Абидал и Меси медиите в Англия, Италия, Франция, даже и Аржентина потвърдиха, че играчът може да премине в една от тези страни, като имаше вмятания даже и в испанската преса.

Sky Sports News удостоверява, че като капитан Меси се е почувствал заставен да приказва в отбрана на себе си и на тима, като в същото време е желал да подчертае, че изстрелите към състава са били прекомерно сериозни към публичната публика.

Отговорът на Меси в обществената мрежа, която наброява над 60 милиона почитатели, бе признат положително от почитателите на Барса, а също по този начин думите му бяха чути и от неговите съотборници. Жорди Алба се съгласи, че по тима на Барселона се „ плюе ” задоволително извън, с цел да бъде нужно и от вътрешната страна. Според пресата в Англия обстановката в Барса е успокоена персонално от президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу, които е приказвал с Абидал за случката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР