Обръщението на Владимир Путин изглеждаше доста тревожно. Целият свят реагира

...
Обръщението на Владимир Путин изглеждаше доста тревожно. Целият свят реагира
Коментари Харесай

Проф. Михаил Станчев: Това, което виждаме е една агония на режима на Путин

" Обръщението на Владимир Путин изглеждаше много обезпокоително. Целият свят реагира много нервно. Стигам до извода, че това е една мъка на режима на Путин, който е притиснат от интернационалната общественост ". Това коментирапо bTV проф. Михаил Станчев, учител в Харковския университет.
 
" Това е един тип опасност и за Украйна, и за интернационалната общественост – повече сигнал към Съединени американски щати и НАТО. Частичната готовност е прикритие на всеобщата готовност ", сподели още проф. Станчев.
 
" Не е възможно през XXI век един общественик на една огромна страна да употребява страха и на личния си народ, и на другите страни като единствена опция за отбрана на " националните ползи " на Русия ", на мнение е някогашният боен министър Николай Свинаров.
 
" Още от началото на военните дейности една група някогашни министри на защитата демонстрираме непрекъсната самодейност за военна поддръжка за Украйна. На украинската страна сега ѝ би трябвало военна поддръжка, част от която България може да даде ", счита Свинаров.
 
По думите му в този момент е моментът да се помогне на Украйна и не е въпрос за политическо решение, а за човечност, която изискуем на един другарски народ, който е атакуван на личната си територия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР