Обръщението на Мария Габриел не беше към нас, а по-скоро

...
Обръщението на Мария Габриел не беше към нас, а по-скоро
Коментари Харесай

Денков: Няма как да правиш експертен кабинет с ярко политическо лице

„ Обръщението на Мария Габриел не беше към нас, а по-скоро към Нинова, Карадайъ и Има Такъв Народ. Това е показателно. В петък от нас без да имаме информация желаеха да чуят „ да “ или „ не “ и всеки, който участва на срещата усещаше, че бутат към " не “. Добре, че беше Габриел, която искаше да дава отговор на въпросите. Не е ясно до какъв брой това е спектакъл, в който ние да послужим, като заслон и оправдание “, сподели съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ акад. Николай Денков пред БТВ.
Прочетете още
„ За експертен кабинет с мандат от една година чухме за първи път през вчерашния ден. Добре беше да се чуе, до през вчерашния ден знаехме единствено кой ще е министър председател. Добре ще е да се съберем и да обсъдим дали има нещо ново, което да промени нашите планове “, уточни той.

Ние ще поддържаме политиките и законите, които залегнаха в управническата стратегия. Многократно сме заявявали, че няма да вършим коалиция, сподели Денков. Според него няма по какъв начин да правиш експертен кабинет с блестящо политическо лице, въпреки че Мария Габриел изглеждала по принцип добъл избор. Важно било дали Габриел ще избира специалистите или Борисов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР