Обръщение на Рамзан Кадиров към Зеленски:Зеленски!Съветваха ли те твоите разузнавателни

...
Обръщение на Рамзан Кадиров към Зеленски:Зеленски!Съветваха ли те твоите разузнавателни
Коментари Харесай

Кадиров предложи убежище на Зеленски в Чеченската република

Обръщение на Рамзан Кадиров към Зеленски:

" Зеленски!

Съветваха ли те твоите разследващи служби да избягаш от Украйна?

Не бих поискал такива съветници на врага си, споделям го без подигравка. С други думи, те те посъветваха да избягаш първи от потъващия транспортен съд.

По-добре слушай какво те поучават водачите на прилежащите страни: дружно с Русия да очистиш Украйна от другата паплач под формата на бандеровци, неонацисти, азовци, по този начин наречените ичкерийци, уахабити и терористи, мигрирали от Близкия изток и по-късно дружно да изградите страна, свободна от екстремизъм, да спрете да бъдете американска и натовска марионетка, да станеш волеви президент със лично желязно мнение.

Виждаш, че цялата тази обстановка е изцяло неразбираема за вас, тъй че съгласете се с всички оферти на президента на Русия В. В. Путин, откакто се срещнете с него, и най-после разрешите този въпрос по кротичък метод.

Условията на Владимир Владимирович са взаимноизгодни и продуктивни. Моля, имайте поради, че нашият водач постоянно поддържа страни, които са станали жертви на мръсната политика на Запада, и ги прави стратегически съдружници. Подкрепете Украйна.

Ако не желаете да останете в историята като президент, който заради уязвимост на характера и късогледство не можа да се оправи с вътрешната опасност и външните подбудители, проблемите на страната и непознатата западна идеология, тогава би трябвало да разстрелвате такива съветници като предатели.

Не подхожда на подобен главнокомандващ първо да се крие в убежища на стотици километри от военните дейности, а по-късно срамно да изостави страната и народа си. В Европа не е срамно да губиш храброст. И в действителния живот мъжът би трябвало да остане мъж, до последно.

Изглеждаш интелигентен човек, какво ти се случи в този момент? Не се оставяй да бъдеш отмъкнат в безперспективни хрумвания - включи трезвата глава. Обърни се към Русия и ще останеш в историята като миротворец, избавил своя народ.

Ако се притесняваш за живота си, тогава съм подготвен да се обърна към Владимир Владимирович, с цел да ти предложа леговище в Чеченската република. Не се опасявай, ние ще ти спасим лицето. И най-важното, НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ НАМЕРИ!

Между другото, по този начин те вижда цялата международна общественост след твоето изявление - като във видеото. Опомни се! "

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР