Оборище(Панагюрище) най-после стигна до първата си победа от 20-ти октомври

...
Оборище(Панагюрище) най-после стигна до първата си победа от 20-ти октомври
Коментари Харесай

Първа победа за Оборище от 6 месеца

Оборище(Панагюрище) най-сетне стигна до първата си победа от 20-ти октомври насам.

В отсрочен мач от 19-тия кръг на Втора лига панагюрци се постановиха вкъщи с 3:1 над последния в класирането Нефтохимик(Бургас).  

Изненадващо за феновете на „ Орчо челник ” през първата част Нефтохимик затрудни до последна степен „ войводите ”.

Още в първите минути Виктор Янев насочи рисков изстрел към вратата на домакините, който беше избит от голлинията и стана мотив за първото противоречиво съдийско решение в срещата. Главният съдия реши, че няма гол. 

След няколко минути Даниел Стоянов излезе самичък против вратаря на панагюрци, трансферира го, само че не можа да уцели очертанията на вратата. В 13-та минута Цветан Филипов откри резултата за „ шейховете “, след асистенция на Даниел Стоянов. След този гол последваха няколко статични положения в интерес на домакините. 
При едно от тях, след безредие в наказателното поле, Цветан Филипов удари топката с ръка, което докара до дузпа за домакините. От бялата точка Илиян Капитанов се разписа за 1:1. 
Нефтохимик продължи да основава неприятности  пред вратата на домакините, само че при следващия си фаул Оборище поведе с 2:1 посредством Мартин Василев.  

През втората част Оборище продължи да държи самодейността.

Точка на разногласието бе комплициран в 65-та минута, когато след центриране в пеналта на „ шейховете ” панагюрският отбор реши резултата в своя изгода с попадение на Ангел Данчев.

В 85-та минута Цветомир Цонков получи втори жълт и надлежно червен картон, с което остави бургазлии в понижен състав до края на срещата.

Въпреки триумфа си Оборище остава в зоната на изпадащите, само че към този момент е единствено на два пункта от Черноморец(Балчик) и Литекс(Ловеч). На точка пред
панагюрци остава Струмска популярност.

В събота четата на треньора Радослав Боянов ще има аудиенция на плуващия в спокойните води на „ златната среда ” Локомотив(ГО).

Оборище: 73. Конов, 2. Делчев (к), 88. Сандов, 3. Василев, 4. Лукас, 78. Гюйон, 6. Георгиев, 7. Наплатанов, 10. Кавалканте, 28. Маркес, 11. Капитанов

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР