Обновяването до глобалната версия MIUI 10 Stable могат да направят

...
Обновяването до глобалната версия MIUI 10 Stable могат да направят
Коментари Харесай

Xiaomi обнови още няколко смартфона до MIUI 10

Обновяването до световната версия MIUI 10 Stable могат да създадат потребителите с още четири смарт телефона на Xiaomi. Това са известните бюджетни устройства Redmi Note 4/4X, Note 6 Pro, Redmi 5 и Redmi 6 Pro . Фърмуерът се базира на операционната система Android 8.1 Oreo и неговото разпространение стартира от през днешния ден.

Обновяването е огромно към 1,3 GB, популяризира се по безжичен път и включва онлайн услугите на Гугъл. За неговото инсталиране би трябвало да е налична настоящата версия на MIUI 9.5 или MIUI 10 beta.

Основните нововъведения в MIUI 10 включват:
Нов програмен прозорец за последните стартирани приложения, в който се поддържат жестовеИзкуствен разсъдък учи държанието на потребителя и форсира стартирането на приложенията и процеситеПоддържа се боке резултата при снимане с учредената и предната камери, както и при потреблението на единична камераПри шофиране смарт телефонът може да се ръководи благодарение на гласови команди, с които може да се употребява и навигатораУправление на външни устройства посредством вграденото фирмено приложение. Поддържат се устройствата на над 590 бранда
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР