Обновеният столичен тенис клуб MG Tennis Paradise предоставя нова възможност

...
Обновеният столичен тенис клуб MG Tennis Paradise предоставя нова възможност
Коментари Харесай

Любителите на тениса стартират сезона с нов домакин

Обновеният столичен тенис клуб „ MG Tennis Paradise ” дава нова опция на феновете на тениса и ще одобри Първия вечерен шампионат на Интерактив тенис за 2023та. Основната цел на Интерактив тенис е да се даде опция на тенисисти със подобен рейтинг, без значение от техния пол и възраст, да се срещнат на корта и да провокират себе си против равностойни съперници. За да няма срещи сред участници със сериозна разлика в равнището, всяка категория има своите сложени съгласно рейтинг и точки, а останалите играят квалификационни кръгове. Това дава късмет в първите кръгове на всяка конкуренция, без значение от нейната категорията, да се получат оптимално равностойни дуели.

Първият вечерен шампионат от календара на ИТЛ за София започва на 9 януари, понеделник, с шампионат за начинаещи. Право на присъединяване в тази категория имат всички играчи с Има Такъв Народ рейтинг от 10 до 8. Категория „ Начинаещи “ е отлична опция за всички, които вършат своите първи стъпки в играта на точки или не се усещат уверени. Записването за категорията е отворено до 6ти януари, в това число.

Категория „ Напреднали “ стартира седмица по късно, на 16ти януари, а в нея се позволяват играчи с рейтинг от Има Такъв Народ 10 до Има Такъв Народ 6. Тя е подобаваща както за начинаещи, по този начин и за напреднали играчи, които към този момент имат надзор над топката. Записването за схемата при напредналите е отворено до 13 януари.

Най-високата категория – „ Експерти “ стартира на 23ти, като за присъединяване в нея се позволяват играчи от всички равнища на подготовка, без значение от техния рейтинг. Участието в тази категорията носи точки за формалното класиране на Интерактив тенис, като най-хубавите осем в края на годината се позволяват до присъединяване във финалния Мастърс на лигата.

Началните часове на срещите са от 20:00 и 21:00ч., като участниците играят два къси тайбрек сета до четири (fast4), а при тъждество в обособените елементи, спечелилият се дефинира в " шампионски тайбрек " до 10 точки.

Всички чакат с неспокойствие новия сезон, в който да усъвършенстват уменията си на корта, да намерят нови другари и да поддържат чудесно здраве. За да заявите своето присъединяване в шампионата е нужно да влезете посредством персоналния си профил в системата на Интерактив тенис и да изберете къде желаете да се включите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР