Обнадеждаващи новини за ваксините по света - проучване посочва, че

...
Обнадеждаващи новини за ваксините по света - проучване посочва, че
Коментари Харесай

Още добри новини от Израел - ваксината на Пфайзер е ефективна и само при една доза

Обнадеждаващи вести за имунизациите по света - изследване показва, че препаратът на " Пфайзер " е все по-вероятно да бъде задоволително ефикасен даже единствено при използването на една доза, съобщи Българска телеграфна агенция.

Данните са на организация Асошиейтед прес и се основават на всеобщата имунизация в Израел, където повече от половината от популацията беше ваксинирано.

Взети са поради резултати за над половин милион имунизирани общо по света, а изводът - имунизацията на " Пфайзер " е предотвратила развиването на тежко заболяване при 92% от случаите на ваксинирани с две дози и при 62% при получилите една инжекция. Препаратът дава еднообразно добра отбрана както на младежи, по този начин и на тези над 70 години.

Междувременно в Съединени американски щати дадоха зелена светлина на използването на имунизацията на " Джонсън и Джонсън " и белгийската компания " Янсен ".

Тя се ползва единствено в една доза и може да се окаже положително решение на зараждащата се рецесия с недостиг на ваксини по света.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР