Областният управител Здравко Димитров направи днес поредната инспекция на ремонта

...
Областният управител Здравко Димитров направи днес поредната инспекция на ремонта
Коментари Харесай

Губернаторът на Пловдив тества уникална асфалтополагаща машина

 валяк асфалт пътно строителство  асфалт пътно строителство  валяк асфалт пътно строителство  1pl4011-1  1pl4011-8  1pl4011-7  1pl4011-6  валяк асфалт пътно строителство
Областният шеф Здравко Димитров направи през днешния ден следващата ревизия на ремонта на пътищата Пловдив-Асеновград и Карлово-Баня и остана извънредно удовлетворен от темповете на строителните действия. Губернаторът благодари на представителя на компания „ ИСА 2000 “ инж. Паун Иванов за бързината и отличното качество на полагане на асфалтовата настилка на Асеновградско шосе, което ще разреши обектът да бъде приключен предварително. На инспекцията участва и кметът на Асеновград Емил Караиванов.

В момента на обекта работи единствената по рода си в България асфалтополагаща машина VŐGELE, който регионалният шеф персонално тества. Тя е с широчина на работната повърхност 12.5 метра, което разрешава трасето да се асфалтира по едно и също време, като по този метод се заобикалят надлъжните фуги и се реализира извънредно положително качество на настилката. Инж. Иванов сподели, че сега се поставя първия пласт от главната настилка, който е с дебелина 12 см, след което ще бъде подложен 6 см биндер асфалт. Ако метеорологичните условия разрешат, новото трасе може да бъде пуснато в употреба до края на годината, след което ще стартират ремонтните действия по остарялото платно. В началото на 2018 година ще бъде положен и последния 4 см пласт от устойчивата на изхабяване настилка сплит-мастик, допълниха изпълнителите от „ ИСА 2000 ”.

Областният шеф Здравко Димитров направи ревизия и на сектора от пътя Карлово – Баня, част от Републикански път II– 64 Пловдив – Карлово. Ремонтните действия и там вървят по проект, и до дни ще завърши полагането на втория асфалтов пласт, след което ще бъде сложена износващата настилка сплит-мастик. Очаква се при положително време ремонтните действия и там да приключат да края на годината.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР