Доналд Тръмп и неговите съюзници полагат основите за оспорване на

...
Доналд Тръмп и неговите съюзници полагат основите за оспорване на
Коментари Харесай

Тръмп и съюзниците полагат основите за оспорване на потенциална загуба на изборите

Доналд Тръмп и неговите съдружници поставят основите за оборване на евентуална загуба през ноември, подклаждайки подозрения по отношение на легитимността на изборите в Съединени американски щати, макар че изследванията на публичното мнение демонстрират, че републиканците са президентски избори претендент, водещ в щати на бойното поле.

В скорошни изявленията господин Тръмп отхвърли да се ангажира да одобри изборните резултати. На митингите си той разказва демократите като измамници, назовава гласуването по пощата корумпирано и приканва поддръжниците си да гласоподават в толкоз огромен брой, че да създадат изборите „ прекомерно огромни, с цел да бъдат фалшифицирани “.

Той също поддържа нов републиканец -спонсориран законопроект, целящ да попречи на чужденците да гласоподават, пробвайки се да свърже неговите подправени изказвания за изборни измами с въпроса за незаконната имиграция, макар че гласуването на неграждани към този момент е нелегално и изследванията демонстрират, че е извънредно рядко.

Тактиката на господин Тръмп е засилена версия на тактика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР