ПЪРВО НА FOX: Правителството на САЩ ще разполага с 270

...
ПЪРВО НА FOX: Правителството на САЩ ще разполага с 270
Коментари Харесай

Конгресмен предприема действия за разсекретяване на документите за НЛО: „Ако нямате какво да криете, освободете файловете“

ПЪРВО НА FOX: Правителството на Съединени американски щати ще разполага с 270 дни, с цел да даде всички документи, свързани с НЛО, на обществен, в случай че бъде признат нов законопроект от Конгреса.

Представител Тим Бърчет, R-Tenn., който е водещ глас за прозрачността на НЛО, ще показа нов законопроект в четвъртък, който ще изисква президентът Байдън да подреди на ръководителите на всеки федерален отдел или организация да разсекретят всички документи, свързани с UAPs (неидентифицирани аномални феномени ), известни още като НЛО.

„ Просто е. Те прекарват цялото това време, казвайки ни, че не съществуват, след което освобождават файловете, дяволите “, сподели Бърчет пред Fox News Digital в изявление, преди да показа „ Закона за бистрота на UAP “ в четвъртък.

" Не желая някакво бясно, изтънчено име за това ", сподели той. „ Просто желая те да създадат тъкмо това, за което се отнася законопроектът. “

Реп. Тим Бърчет, R-Tenn., взе участие в среща на Комитета за контрол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР