Областният управител Йорданка Костадинова, председателяг на Общински съвет Шабла Йорданка

...
Областният управител Йорданка Костадинова, председателяг на Общински съвет Шабла Йорданка
Коментари Харесай

Рибарската общост в Крапец има нова придобивка

Областният шеф Йорданка Костадинова, председателяг на Общински съвет Шабла Йорданка Стоева и кметът на морската община Мариян Жечев публично откриха осъщественият в границите на първи стадий от план на МИРГ " Шабла-Каварна-Балчик " обект в Крапец.

Преди прерязването на лентата кметът на общината Мариян Жечев означи, че риболовците в Крапец ще имат своя " дом ", който ще е в услуга на активността им и изрази вяра и отсега нататък да се осъществят планове, с които рибарското пристанище да се облагороди.

Проектът, по който е построена постройка за риболовците на морския бряг и пространството към нея е облагородено, е на МИРГ " Шабла-Каварна-Балчик ". Стойността на контракта е 373 361 лева, от които 317 357 лева са от Европейски Съюз посредством европейския фонд за морско дело и риболовство и малко над 56 хиляди лева са обезпечени от държавния бюджет.

На събитието участва и заместник-обастният шеф Живко Желязков, членове на кметския екип от община Шабла, жители, ръководителя на компанията изпълнила обекта.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР