В четвъртото издание на рубриката “СмисълътМоника Симеонова разказа за годишните

...
В четвъртото издание на рубриката “СмисълътМоника Симеонова разказа за годишните
Коментари Харесай

Смисълът: Силата да помагаш, без да очакваш благодарност

В четвъртото издание на рубриката “Смисълът ”Моника Симеонова описа за годишните награди наплатформата за доброволчество “TimeHeroes ”.

“Имахме 12 наградата тази година като първоначално имахме призове за ентусиазъм, които дарявахме на разнообразни доброволци, имахме приз за покровителство и доста други ”, изясни Моника Симеонова.

Една от подкрепените дела е планът на “Арсов Саунд “, които печели премия за “оригинален метод “. Проектът е за адаптиране на комикси за незрящи. Два комикса на авторката Мая Бочева

Това предаване се осъществя в границите на самодейност „ Какво в действителност значи Европейски Съюз за теб? “, финансирана от Европейския съюз и фондация „ Институт Отворено общество – София “ (ИООС) и изпълнявана в границите на план „ Права и полезности “ от фондация „ Четиридесет и две “.

Изразените възгледи и отзиви са само на създателите и не отразяват безусловно тези на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна организация за обучение и просвета (EACEA) или на ИООС. Нито Европейският съюз, нито EACEA, нито ИООС могат да бъдат държани виновни за тях.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР