Областният управител Надя Донкинска и заместник областният управител Николай Николов

...
Областният управител Надя Донкинска и заместник областният управител Николай Николов
Коментари Харесай

Надя Донкинска обсъди с Иво Цветков ситуацията след бурята в Бяла Слатина

Областният шеф Надя Донкинска и заместител регионалният шеф Николай Николов организираха среща с кмета на община Бяла Слатина Иво Цветков по отношение на подхванатите дейности и ограничения за премахване на вредите, породени от мощната стихия, която връхлетя обитаемоте места от общината и осъществената досега работа от способени екипи и организации.
Областният шеф съобщи, че екипната работа и положителното партньорство с общините са от основно значение за реализиране на позитивни резултати и за развиване на региона като цяло.
От своя страна, Цветков, изрази увереността си в професионализма на новия екип на Област Враца и се радва на опцията за съдействие и взаимна работа в интерес на жителите на общината и региона.
Областният шеф и кметът означиха навременната реакция и добре координираните дейностите сред общинските служби, пожарната, полицията, гражданската отбрана и други институции, с които е обезпечена бърза и съответна реакция и помощ на засегнатите жители.
Също по този начин, беше подчертано, че в такива изключителни обстановки, съдействието и солидарността сред всички равнища на власт, публични организации и жителите е от значително значение за сполучливото справяне с провокациите.
В рамките на срещата бяха разисквани въпроси, свързани с инфраструктурата, активността по изпълнявания Проект Красива България и възстановяване на бизнес средата в община Бяла Слатина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР