Областният управител на Разград д-р Деян Димитров бе на посещение

...
Областният управител на Разград д-р Деян Димитров бе на посещение
Коментари Харесай

Д-р Димитров се запозна с добри практики в Норвегия

Областният шеф на Разград доктор Деян Димитров бе на посещаване в Норвегия, където се срещна с положителни практики на взаимоотношение на обществения и гражданския бранш с бизнеса и прилаганите механизми за разговор и стабилно развиване на общността.

Визитата и нейната стратегия бяха осъществени по Схема за дребни двустранни начинания, насърчаващи съдействието със страните донори Исландия, Лихтенщайн и Норвегия на Фондация „ Институт Отворено публично – София “ – оператор на фонд Активни жители България, по ФМ на ЕИП 2014 – 2021. Партньори по плана са разградското съдружие „ Клуб за социална и гражданска интензивност “, с ръководител Милена Орешкова и  норвежката неправителствена организация CBNRM Networking, представлявана от  Ларс Соевтестад.

Областният шеф и водената от Милена Орешкова българска делегация се срещнаха с декана на най-голямото бизнес учебно заведение към Университета „ Агдър “ – Роджър Норман, с ръководителя на локалната Търговско-промишлена палата Бакерт Тронд и заместител кметът на общината – Ерик Ростофт.

В състава на делегацията бяха включени още Иво Димитров /общински консултант в локалния парламент в Разград/, Нихат Расим /общински консултант в Завет/, Марияна Господинова /управител на „ Булкоорп “ ООД/ и Ценка Таракчиева /предприемач/.

В плана е планувана ответна аудиенция в Разград. Тя ще се реализира през интервала 25 – 29 юли. Акцент в нея ще е публичен спор на тематика „Трансформация на публичните връзки и принадлежности за стабилно развиване на общността“.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР