Областният управител на Пловдив Йордан Иванов изпрати поздравителен адрес до

...
Областният управител на Пловдив Йордан Иванов изпрати поздравителен адрес до
Коментари Харесай

Йордан Иванов към юристите: Продължавайте да търсите истината и справедливостта

Областният шеф на Пловдив Йордан Иванов изпрати приветствен адрес до всички адвокати, правосъдни чиновници и заети с сферата на законодателството на България. Техният сътрудник им моли в тяхно лице народът да вижда справедливостта и им пожела религия и убеденост.

Ето и всичко, което сподели Иванов:

„ Уважаеми госпожи и господа, сътрудници и представители на юридическата общественост, приемете моите най-искрени поздравления във връзка 16 април – Ден на Конституцията и юристите!

Нека постоянно в основата на правоприлагането да бъдат заложените в Конституцията правила за господство на закона. Нека те Ви водят по нелекия път, по който сте поели.

Във ваше лице хората съумяват да видят справедливостта, когато са принудени да я търсят. Юристите постоянно са били неизменима част от ръководството на страната.

Поднасям своята признателност за Вашия професионализъм, с който практикувате една от най-почитаните, сложни, само че почтени специалности. Продължавайте да търсите истината и справедливостта, да прилагате закона без боязън с убеденост и религия.

С почитание,

Йордан ИВАНОВ

Областен шеф на област Пловдив “

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР