Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова издаде заповед за

...
Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова издаде заповед за
Коментари Харесай

Областният управител на Бургас разпореди премахване на незаконно поставени чадъри и шезлонги

Областният шеф на Бургас проф. Мария Нейкова издаде заповед за изземване против компания, притежател на хотел в Несебър, за това че държи парцел – обществена държавна благосъстоятелност, безпричинно, разполагайки без правно съображение и без единодушието на страната чадъри и шезлонги в парцела. Става въпрос за плаж в Несебър, където притежател на хотел разположи чадъри и шезлонги. 

Нейкова показва, че страната не е давала единодушие сдружението да държи плажната линия безплатно, нито пък е давала единодушие за слагане на чадъри и шезлонги на пясъка.

С издадената от регионалния шеф заповед сдружението се задължава да освободи държавния парцел от разположените в него чадъри и шезлонги до 8.00 часа на 22 август. При отвод от непринудено осъществяване на заповедта  ще се пристъпи към наложително изземване на държавния парцел посредством освобождението му от разположените чадъри и шезлонги в наличието и със съдействието на органите на Министерство на вътрешните работи, допълват от регионалната администрация.

Издадената заповед може да се апелира в 14-дневен период от съобщаването й, като обжалването не стопира осъществяването на заповедта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР