Областният управител Минчо Афузов обяви заявката си за кметския пост

...
Областният управител Минчо Афузов обяви заявката си за кметския пост
Коментари Харесай

Минчо Афузов обяви кандидатурата си за кмет на Сливен

Областният шеф Минчо Афузов разгласи поръчката си за кметския пост в Сливен. Кандидатурата му през днешния ден бе издигната от цивилен предприемчив комитет „ Да си върнем Сливен “ и показана от журналиста Иван Гранитски.Той уточни, че сега продължава образуването на инициативния комитет, който ще включва към 100-тина национално известни фигури.

Гранитски съобщи, че Сливен като град с изключителна роля в българската нова история има потребност от персона като Минчо Афузов, който е садминистративен опит и потвърден експерт в своята област.

Чуйте….

Минчо Афузов разгласи, че ще се кандидатира за идните кметски избори като самостоятелен, подсилен от няколко цивилен организации и политически сили.
Той уточни още, че не изключва поддръжка и от Българска социалистическа партия, защото е член на партията. На идната конференцията на „ алените ” кандидатурата му ще бъде оповестена и ще се яви като вероятен претендент, който да получи поддръжка и от Българска социалистическа партия.

Чуйте…

Афузов разгласи и проблемите, по които ще работи, а измежду тях са образованието, градската среда и инфраструктурата, плановото финансиране.
Кандидатът за кмет показа още, че дружно с екип, работи по стратегия за развиване на Сливен, която скоро ще бъде оповестена на формален уебсайт, където ще се одобряват оферти и ще има опция за мнения.

Чуйте..

„ В съзнателния си живот постоянно съм севодил от максимата, че без правила нищо не става. Затова в моята работа няма да има нищо безпринципно ”, даде обещание претендентът за кметския пост в Сливен

Чуйте…

Подкрепа на кандидатурата на Минчо Афузов обявиха днесДора Куршумова, арх. Станимир Стамов, юристът Георги Тенев и музикалният възпитател Радка Кусева.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР