Областният съвет на СДС-Варна утвърди 41 делегати, които ще представляват

...
Областният съвет на СДС-Варна утвърди 41 делегати, които ще представляват
Коментари Харесай

СДС-Варна изпраща 41 делегати на Националната конференция 


Областният съвет на СДС-Варна утвърди 41 делегати, които ще съставляват локалната организация на Националната конференция на партията. 27 от номинираните са от 5-те районни организации във Варна, останалите са представители на 11-те общини в региона.

На 7 юли в София следва националният конгрес на синята партия, който ще избере нов водач на мястото на Божидар Лукарски. Кандидатурите досега са две – на Румен Христов, който е вътрешнопартийна съпротива, и на доктор Антон Койчев, ръководител на софийската организация на Съюз на демократичните сили. Двамата идват в понеделник във Варна, с цел да показват визията си пред последователи и симпатизанти.

„ Не отиваме на Национална конференция да броим гласове, а да вършим политика, съобщи пред регионалния съвет водачът на варненската организация доктор Янко Станев. Важно е форумът да даде отговор на фундаменталните въпроси накъде, с каква скорост, по какъв маршрут и с какъв екипаж ще се движи Съюз на демократичните сили. За нас конференцията е празник и варненци отиваме в духовна и политическа кондиция. ” За националната конференция Добрич излъчва 18 делегати, Шумен – 13, Търговище 5-ма, осведомят от пресцентъра на партията.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР