Областната транспортна комисия на Софийска област одобри промени в разписанията

...
Областната транспортна комисия на Софийска област одобри промени в разписанията
Коментари Харесай

Одобрени са промени в разписанията по автобусните линии София - Калотина и София - Горна Малина

Областната транспортна комисия на Софийска област утвърди промени в разписанията по автобусните линии София - Калотина и София - Горна Малина, оповестиха в уеб страницата на Областна администрация Софийска област. 

Със заповед на регионалния шеф Юлиян Леков е свикано съвещание на Областната транспортна комисия на Софийска област, което е управлявано от зам.-областния шеф Иван Димитров.

Комисията се събира след писма с гледище на кметовете на Община Драгоман Андрей Иванов и на Община Горна Малина Ангел Жиланов за промени в маршрутните написания на рейсовете по линията София - Калотина и по линията София - Горна Малина. Мотивите, разказани в писмата, са за възстановяване на качеството на транспортните услуги в региона. 

Областната администрация пое ангажимент за провеждането на работни срещи с представители на Министерството на превоза, известията и осведомителните технологии и на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " за възстановяване на транспортното обслужване на жителите на Софийска област, се споделя в информацията. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР