Областната дирекция на полицията във Враца официално потвърди ексклузивната новина

...
Областната дирекция на полицията във Враца официално потвърди ексклузивната новина
Коментари Харесай

МВР потвърди новина на BulNews: Обявиха за издирване15-годишен, избягал от РПУ Враца

Областната дирекция на полицията във Враца публично удостовери извънредната вест на организация BulNews.bg за избягал задържан от постройката на районното ръководство. Преди минути бе разгласен за търсене 15-годишен мъж, който е бил задържан, само че по неразбираем метод е съумял да се измъкне от ченгетата и да се укрие. Днес в 15.44 часа медията ни първа заяви за скандалния случай и новината ни бе тиражирана от всички национални медии. Това принуди органите на реда да потвърдят извънредната вест на BulNews.
Ето формалното известие от пресцентъра на регионалната дирекция на полицията във Враца:
„ Тази заран към 08.00 часа, в постройка на районно управление (на МВР) Враца полицейски патрул довел 15-годишен, обвинен за осъществена кражба на дребна сума пари. По първични данни, до момента в който чиновниците оформяли документите за наложената му 24-часова мярка за задържане, младежът е съумял да избяга от ръководството.
Предприети са издирвателни дейности за установяването и задържането на 15-годишния.
Със заповед на шефа на ОДМВР-Враца е назначена вътрешна инспекция, в границите на която ще се обясняват всички обстоятелства и условия, свързани с полицейските дейности “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР