Областен информационен център-Добрич стартира днес, 20 април 2023 г. онлайн

...
Областен информационен център-Добрич стартира днес, 20 април 2023 г. онлайн
Коментари Харесай

Стартира онлайн видео конкурс Умея и ще успея

Областен информативен център-Добрич започва през днешния ден, 20 април 2023 година онлайн видео конкурс „ Умея и ще съумея “. Инициативата е част от Общата акция на мрежата от 27 регионални осведомителни центрове за разпространение на Кохезионната политика на Европейския съюз.

Целта на състезанието е да се предизвикат младежите на възраст 14-19 години от професионалните учебни заведения в област Добрич да показват атрактивно и забавно професионалните си и обществени умения, добити по време на образованието си или от присъединяване си в план, финансиран с европейски средства.

Желаещите да се включат в съревнованието е належащо да изпратят видео клиповете до 12 часа на 2 май 2023 година към основаното за задачите на състезанието събитие във, като известие в Мessenger, Viber или на електронната поща на ОИЦ-Добрич [email protected]. Видео клиповете би трябвало да са с дълготрайност до 2 минути и не по-големи от 25 МБ, като целесъобразни видео формати са *.avi, *.mpeg, *.mp4. Всички участници наложително би трябвало да приложат към видео клипа, фотография или сканирана версия на попълнена Декларация за осведомено единодушия, която може да бъде изтеглена. Един участник може да взе участие с един клип, като файлът би трябвало да е с името на участника и учебното заведение, изписано с латински букви (например, Ivan_Dimitrov_PGASS-Dobrich), съпроводен с текст, съдържащ заглавие на клипа, име на участника, учебно заведение, клас, град, адрес, телефон, ел. поща и малко изложение на концепцията показана в клипа.

На 2 май 2023 година в 15:00 часа всички получени клипове, отговарящи на, ще бъдат обществено налични, с което ще започва и самото гласоподаване на страницата на събитието във Фейсбук. Гласуването ще се реализира само посредством събиране на лайкове (лайкове), други изразени страсти (love, ha-ha, sad и др.) няма да се взимат под внимание.

Гласуването ще завърши на 9 май 2023 година в 17:00 часа. Резултатите от гласуването ще бъдат оповестени на 10 май 2023 година на Фейсбук страницата на Областен информативен център-Добрич. Създателите на трите клипа получили най-вече лайкове ще бъдат публично наградени на 10 май 2023 година в 18 ч. в Младежки център Добрич, а всички участващи ще получат поощрителни награди.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР