Област влезе в червената зона по заболеваемост от COVID-19. Ситуацията

...
Област влезе в червената зона по заболеваемост от COVID-19. Ситуацията
Коментари Харесай

Област Хасково - червена зона по заболеваемост от COVID-19

Област влезе в " алената зона " по заболеваемост от COVID-19. Ситуацията остава усложнена, заболеваемостта се повишава, оповестява " Дарик ". Към 3-ти ноемврви, доказаните случаи в област Хасково са 761, от които 406 дейни. Общо приетите в болница лица са 80, на домашно лекуване - 326, умряли - 46, а изцяло излекувани - 309 индивида.
Областният шеф на област Хасково лекар Стефка Здравкова моли за отговорно държание, от страна на жителите на региона. „ Ситуацията е сериозна, болните стават от ден на ден, а лекарите са на ръба на силите си. " Необходимо е всички дружно с общи старания да овладеем обстановката и да запазим своето здраве и това на нашите близки. Доказано е, че физическата отдалеченост, персонална хигиена и носенето на маска са най-хубавите механизми, с които можем да се предпазим от COVID-19 и да понижим разпространяването на вируса. Разбирам, че спазването на ограниченията, основава дискомфорт, само че единствено в случай че бъдем виновни, единни и вложим цялата си воля бихме могли да се оправим с тази обстановка “, разяснява Здравкова.
 Разград към този момент е в рисковата алена зона Разград към този момент е в рисковата алена зона
Област Разград към този момент е в рисковата алена зона за разпространяване на COVID-19 със заболеваемост от 180 на 100 000 население за интервал о...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР