Облачността ще се разкъсва и ще намалява, на много места

...
Облачността ще се разкъсва и ще намалява, на много места
Коментари Харесай

Слънчев неделен ден очаква Пловдив, максималните температури ще достигат 23 градуса


Облачността ще се раздира и ще понижава, на доста места до най-вече ясно време. В утринните часове тук-там в равнините и низините краткотрайно ще се образува ниска облачност или мъгла. В източните региони ще духа слаб североизточен вятър.

През деня ще доминира слънчево време. След обяд над планинските региони ще се развива купеста облачност, само че единствено на изолирани места ще превали кратковременно. В по-голямата част от страната ще бъде съвсем безшумно, в Източна България - със слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 18° и 23°, в Пловдив - към 23°.

Атмосферното налягане още ще се увеличи и ще е по-високо от междинното за месеца. 

В планините ще доминира слънчево време, след обяд с купеста облачност, само че единствено на изолирани места ще превали кратковременно. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде към 13°, на 2000 m - към 6°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са 15°-17°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР