Обир на бензиностанция в София е извършен на Ботевградско шосе

...
Обир на бензиностанция в София е извършен на Ботевградско шосе
Коментари Харесай

Издирват крадците, задигнали машина за винетки и 1000 лв. от бензиностанция

Обир на бензиностанция в София е осъществен на Ботевградско шосе тази нощ. Крадците са влезнали в бензиностанцията към 3 ч през нощта. Успели са да вземат малко над 1000 лв. и машина за винетки.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че маскираните нападатели са заплашили служителката на бензиностанцията, само че не са употребявали оръжие. След като взели парите, обирджиите са избягали с кола.

Няма потърпевши по време на случая. По непотвърдена информация, се търсят трима души. Предстоят разпити на очевидци. Също по този начин ще бъдат прегледани записите от охранителните камери.

Машината е благосъстоятелност на Националното тол ръководство. От АПИ обявиха, че в машината няма пари. Очаква се след привършване на огледите от Пътната организация да дадат повече информация какъв брой коства машината и може ли да се употребява за отпечатване на подправени винетки.

Районът на закононарушението остава отцепен от полицията. Очаквайте повече детайлности в идващите излъчвания " По света и у нас "!
 Маскирани откраднаха машина за винетки от бензиностанция в София Маскирани откраднаха машина за винетки от бензиностанция в София
Трима маскирани мъже са ограбили бензиностанция в региона на Долни Богоров към 2:40 тази нощ, потвърдиха за "По света и у нас " от Министерство на вътрешните работи. Очаквайте подр...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР