Обиколка на открито с лодка по каналите на Амстердам, придружена

...
Обиколка на открито с лодка по каналите на Амстердам, придружена
Коментари Харесай

Обиколка на каналите на Амстердам - най-доброто туристическо преживяване

Обиколка навън с лодка по каналите на Амстердам, съпроводена от освежителни питиета, е оповестена за най-хубавото туристическо прекарване в света от TripAdvisor.

Уебсайтът за рецензии разгласи спечелилите в своите награди Travellers’ Choice, които проучват хиляди мнения и оценки от консуматори, с цел да класират най-харесваните.

TripAdvisor преглежда най-хубавите прекарвания в 11 категории.

Круизът по канала с отворена лодка в Амстердам с цена от 20 евро на човек е оценен с пет звезди и близо 10 000 рецензии, 9 964 от които са „ отлични “.

Второто най-обичано преживяване е в пустинята в Дубай, включващо каране на квадроцикл, песъчлив сърф, камили и барбекю. На трета позиция е обиколка на северния бряг на остров Оаху в Хавай.

Кулинарна разходка в Рейкявик, Исландия, оглавява листата с най-хубавите преживявания за кулинари в света, до момента в който Саграда Фамилия в Барселона е увенчана с купата "най-добрата атракция в света " въз основа на данните от мнения.

Две разходки с балон влизат в топ 15 преживявания: в египетския Луксор и турско премеждие в Кападокия, оповестява Independent.

Вижте топ 15 на най-хубавите туристически прекарвания в света:
Круиз по канал с открита лодка в Амстердам, Нидерландия Каране на квадроцикл и песъчлив сърф в пустинята на Дубай, ОАЕ Обиколка на северния бряг и разглеждане на забележителностите на Оаху, Хавай Джип сафари, Аруба, Карибите Обиколка с каяк в резервата Shell Key и региона на залива Тампа, Флорида, Съединени американски щати Класически преход по пътеката на инките до Мачу Пикчу, Перу Кулинарна разходка в Рейкявик, Исландия Високоскоростен круиз по река Темза в Лондон, Англия Рафтинг в река Рио Жакаре Пепира в Бротас, Бразилия Обиколка на града, Ливърпул, Англия Пешеходна обиколка Renaissance & Medici Tales във Флоренция, Италия Разходка с балон в Луксор, Египет Разходка с балон в Кападокия, Турция Пешеходна обиколка на Маями, Съединени американски щати Обиколка с ATV в пустинята Мохаве от Лас Вегас, САЩ
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР