Обикновено стрийт арт творбите се противопоставят рязко на околната среда,

...
Обикновено стрийт арт творбите се противопоставят рязко на околната среда,
Коментари Харесай

19 стрийт арт творби, които си взаимодействат с околната среда по хитър начин

Обикновено стрийт арт творбите се опълчват внезапно на околната среда, с цел да привлекат вниманието ни. Творците в този материал обаче употребяват специфична техника, която прави творбите им още по-пленителни и игриви. Те обвързват своя стрийт арт с обкръжаващите го обекти и крайният резултат е незабравим - техните двуизмерни картини (в множеството случаи) наподобяват по този начин, като че ли си взаимодействат с околната триизмерност, написа Bored Panda.

Може би най-трудната част при основаването на сходни произведения е фактът, че всяка една от тях се създава за характерно място или краткотрайно събитие. Не можеш да изрисуваш нещо където ти падне. Фактът, че създателите са родили сходни прелестни творби, приказва доста за тяхното въображение. Там, където ние виждаме лоза и тухлена стена, те съзират опция да основат нещо, което ще ни накара да се замислим или да се усмихнем.

Oak Oak, Banksy и Ernestas Zacharevičius са измежду създателите, които непрекъснато основават необикновено стрийт изкуство, което си взаимодейства с околната среда.

Насладете му се!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР